Alla konserter sker i samarbete med Sigridslunds kulturförening   Bli medlem och få förmåner!
PGA rådande omständigheter kring covid-19, kan datum ändras. Alla konserter i höst sker inomhus max 20 - 25 pers i publiken.
Boka via formuläret nedan eller mejla till sigridslundbiljett@telia.com el. ring 0706751118. OBS att bokning gäller först efter återkoppling då ni bl.a. får betalningsinformartion
Pris: 220 kr /pers  
0-7 år gratis , 7-16 år samt stud och pensionärer 180 kr 
Konsertseriekort: 5 konserter för 950/800 kr, kan
endast köpas på Sigridslunds Café
Alla konserter startar kl. 19.
OBS om du bokar samma dag som evenemanget är gör du det via telefon till 0706751118
konsertbokning
16 okt - Emma Reid & Roger Tallroth

 

Väsens gitarrist Roger Tallroth är en av våra flitigaste och mest färgstarka folkmusiker, mannen som satte den akustiska gitarren på nordisk folkmusikkarta. Han har ett intrikat sätt att både spela bas, kompa och spela melodier och motmelodier i ett fritt improviserat flöde.

Järnabo Emma Reid har sina rötter i både den engelska och svenska traditionen. Emmas personliga spelstil och förmåga att tala genom fiolen gör henne till en enastående musiker.

Roger och Emma har musicerat tillsammans i May Monday (med Karen Tweed och Timo Alakotila), Roger Tallroth Trio, och på skivan Rosco tillsammans med amerikanska Scott Nygaard. På Sigridslund möts de live för att bjuda på gamla och nya pärlor med lekfullhet och magisk närvaro.

Recensioner för Rosco:
”Nyfiket, varmt, drivet ... levande musik när den är som bäst!” - Sveriges Spelmäns Riksförbund
”Glimrande samspel” - Lira
”Här talar känslan.” - Hallandsposten